Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Είχε κάνει τη καφετέρια οπλοστάσιο 35χρονος στη Θήβα-φωτογραφίες

Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή όπλων και κροτίδων, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας

Κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού ελέγχου σε κατάστημα – καφετέρια ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν δύο (2) αυτόματα πιστόλια, ένα (1) περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου, ένα αεροβόλο πιστόλι, πλήθος φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων κ.α.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (193) κροτίδες, διαφόρων τύπων και μεγεθών, τα οποία ο 35χρονος διέθετε προς πώληση

Συνελήφθη, χθες (28-02-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. Επιπλέον, κατηγορείται για παράνομη κατοχή και διάθεση κροτίδων.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα – καφετέρια ιδιοκτησίας του 35χρονου, όπου σε βοηθητικό χώρο της κουζίνας, εντός των ντουλαπιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    Δύο (2) αυτόματα πιστόλια
    Ένα περίστροφο.
    Ένα πιστόλι κρότου.
    Ένα αεροβόλο πιστόλι.
    Τέσσερις (4) γεμιστήρες πιστολιών.
    Εκατόν ογδόντα οκτώ (188) φυσίγγια πιστολιών – περιστρόφων, διαφόρων διαμετρημάτων.
    Πενήντα εννέα (59) φυσίγγια κρότου, διαφόρων διαμετρημάτων.
    Οκτώ (8) καψύλλια κρότου.
    Εκατόν ενενήντα τρεις (193) κροτίδες, διαφόρων τύπων και μεγεθών, τις οποίες ο 35χρονος διέθετε προς πώληση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ