Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Οργή στο ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας κατά Περγαντά

Οι τυχοδιωκτικές πρακτικές και οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Κλέαρχου Περγαντά Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που όλα αυτά τα χρόνια τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του, δεν μπορεί πλέον να έχει, καμία πολιτική σχέση μαζί του.

Η πολιτική συμπεριφορά του αποτελεί συνώνυμο του καιροσκοπισμού και της εξυπηρέτησης μόνο προσωπικών επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων.

Αφού έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια του πολίτες, που τον τίμησαν εκλέγοντάς τον Περιφερειάρχη, ξεκίνησε ως θερμός υποστηριχτής της συνεργασίας με την Ν.Δ., και μέσα σε λίγες μέρες με δηλώσεις του αποζητά την αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Γίνεται φανερό πια ότι η ηθική επί της πολιτικής στο πρόσωπό του αντανακλά με τον πλέον διαυγή τρόπο το παράδειγμα προς αποφυγή.

 Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας


8 σχόλια:

  1. Αν και αργησατε παλι καλα βγηκε κατι...ελπιζω ομως τη δευτερα να βγει και για τον Παπαγγελη που παει με Μπακογιαννη αντιπεριφεριαρχης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΤΟΥ ΤΣΩΝΗ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν μπει ο Μουλκιωτης θα κανουμε αγωνα γιατι ειναι ο μονος καθαρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αzax o diko sou ta katharizei ola, ante na sikosoume skoni na kanoume agona...kalo mas agona pou elege kai o lefta iparxoun

      Διαγραφή
  4. Ο ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δούμε και τον Παπαγγελή ουρά του Μητσοτακέικου είμαστε κοψοχέρηδες δεν θέλω να το ζήσω ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΑΜΙΑ" ΤΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ....ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΖΙΩΓΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...... ΑΧ ΠΟΣΑ ΟΡΦΑΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ