Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Συνεχίζεται το σαφάρι της Αστυνομίας στη Στερεά

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η στοχευμένη επιχειρησιακή δράση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα

Στο πλαίσιο χθεσινών συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν ακόμη οκτώ (8) άτομα

Σημειώνεται ότι από την αρχή της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν συνολικά είκοσι τέσσερεις (24) συλλήψεις ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα

Σε συνέχεια χθεσινού Δελτίου Τύπου μας, που αφορούσε σε αποτελέσματα στοχευμένης επιχειρησιακής δράσης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα, οι συγκεκριμένοι συστηματικοί έλεγχοι συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (11-03-2014).

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, ακόμη οκτώ (8) άτομα και συγκεκριμένα τέσσερεις ημεδαποί, ηλικίας 30, 65, 73 και 75 ετών, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ένας 35χρονος υπήκοος Αιγύπτου, ένας 40χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 57χρονος υπήκοος Κίνας.

Ειδικότερα, σε περιοχές της Εύβοιας συνελήφθησαν πέντε άτομα και συγκεκριμένα:

    Ο 40χρονος στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., διότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 14-10-2013 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι (6) ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
    Ο 57χρονος στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν η από 29-11-2011 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και οκτώ (8) μηνών, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και η από 16-03-2009 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
    Ο 35χρονος στο Αλιβέρι, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς και Αθηνών αντίστοιχα, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης είκοσι έξι (26) μηνών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.
    Ο 30χρονος στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ΔΙ.ΑΣ., διότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 02-05-2011 απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
    Ο 65χρονος στην Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 990.833,07 ευρώ.

Σε περιοχές της Βοιωτίας, συνελήφθησαν δύο άτομα και συγκεκριμένα:

    Ο 75χρονος στο Σχηματάρι, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης είκοσι τριών (23) μηνών για πλαστογραφία, καθώς και η από 23-05-2013 απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
    Ο 38χρονος στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν η από 04-10-2002 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς και η από 02-11-2011 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία διατάσσεται η δικαστική του απέλαση.

Τέλος στην περιοχή της Λαμίας Φθιώτιδας, συνελήφθη ένα άτομο και συγκεκριμένα:

    Ο 73χρονος, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 26-04-2013 απόφαση του Πταισματοδικείου Λαμίας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κράτησης δέκα (10) ημερών και πρόστιμο (150) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης στοχευμένης επιχειρησιακής δράσης, πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο διήμερο, συνολικά είκοσι τέσσερεις (24) συλλήψεις ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα .

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ παρόμοιες τέτοιες στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ