Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Eυχαριστήριες επιστολές του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο



ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ»


   
     Το Δ.Σ. του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιών σας ευχαριστεί θερμά και σας συγχαίρει για την εξαιρετική πρωτοβουλία σας να αφιερώσετε την ετήσια συγκέντρωσή σας για την κοπή της βασιλόπιτας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

     Πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες ενδυναμώνουν τόσο την κοινωνική συνοχή των τοπικών κοινοτήτων όσο και τη βεβαιότητα ότι, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, κανείς δε θα μείνει μόνος αλλά θα ενεργήσουμε όλοι ως μέλη μιας ευρύτερης οικογένειας.

    Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

    




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ              ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
                                                           ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ





ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΣ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

   
Ο Δήμαρχος Αλιάρτου και το Δ.Σ. του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σας συγχαίρουν για τη διοργάνωση της πολύ επιτυχημένης γιορτής στην κεντρική πλατεία της πόλης μας την 27η Δεκέμβρη 2013.

Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία που χαροποίησε όλους τους πολίτες του Δήμου, καθώς συνδυάστηκε με τη γιορτή προς τιμήν της σπουδάζουσας νεολαίας της πόλης μας και τα έσοδά της προσφέρθηκαν για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα, το κέφι και ο χορός που επακολούθησε, συμπύκνωσαν πραγματικά το νόημα των εορταστικών ημερών. Τέτοιες εκδηλώσεις απομακρύνουν έστω και προσωρινά τη μιζέρια από τη ζωή μας, μας γεμίζουν αισιοδοξία και βεβαιότητα πως όλες τις δυσκολίες μπορούμε να τις ξεπεράσουμε με συλλογικές προσπάθειες και πολύ καλή διάθεση.
Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά και περιμένουμε συνέχεια σε τέτοιες εμπνευσμένες πρωτοβουλίες.

  



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ              ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
                                                           ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ


ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΠΡΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ»

   
Το Δ.Σ. του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιών σας ευχαριστεί θερμά και σας συγχαίρει για την εξαιρετική πρωτοβουλία σας να διοργανώσετε μουσική βραδιά για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.
   
Πραγματικά όσοι παραβρέθηκαν ενθουσιάστηκαν με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές αλλά και το γενικό κλίμα της χαράς, της αισιοδοξίας αλλά και της γιορτής που επικράτησε. Το όφελος λοιπόν ήταν διπλό` αφενός η διασκέδαση που είναι αναγκαία για όλους μας, αφετέρου η βοήθεια στους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.

  
 Και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ