Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ξέρει από ανατροπές o Λεβαδειακός

Ο Θεός… έκλεισε ξανά το μάτι του στον Λεβαδειακό! Ύστερα απ’ την πρώτη επική ανατροπή επί του Άρη, οι Βοιωτοί έκαναν ακόμα μια, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού!

Φαίνεται πως ο Λεβαδειακός συνηθίζει να κάνει μεγάλες ανατροπές! Όπως και με τον Άρη, έτσι και σήμερα οι Βοιωτοί γύρισαν ένα… χαμένο παιχνίδι απ’ το πουθενά!

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με τον Μπούντιμιρ (2’) κι ενώ θα έφευγε με το διπλό, στο 90’ ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Κι αυτό γιατί οι «πράσινοι» με ένα γκολ του Κονέ (90’) κι ένα πέναλτι του Μάντζιου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, πανηγύρισαν μεγαλειώδη νίκη με σκορ 2-1!

Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε τους θριαμβευτές στους 33 βαθμούς και μια… ανάσα απ’ την παραμονή του, ενώ απ’ την άλλη οι ηττημένοι -που ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες- έκαναν «μαύρα» γενέθλια ανήμερα των 88 χρόνων ζωής τους!

Το ματς:

Πόσο καλύτερα να ξεκινήσει ένας αγώνας; Μόλις… δύο λεπτά χρειάστηκαν για να μπει «φωτιά» στην αναμέτρηση, όταν ο Καμαρά γύρισε στον Μπούντιμιρ και ο τελευταίος δεν έχασε την ευκαιρία να πλασάρει από κοντά και να ανοίξει το σκορ για τον Παναιτωλικό. Κι όσο κι αν προσπαθούσε ο Λεβαδειακός να αλλάξει την… μοίρα του, δεν μπορούσε! Διότι οι φιλοξενούμενοι έκλειναν καλά τους διαδρόμους και δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Βέβαια, μετά το 25’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν αρκετά την απόδοσή τους, έγιναν πιο πιεστικοί, αλλά ο Μιλοσάβλιεφ είχε μπλέξει ανάμεσα στις… Συμπληγάδες. Και κάπως έτσι το πρώτο μέρος βρήκε τα «καναρίνια» να προηγούνται, με τον Χάβο να ‘χει αποβληθεί λόγω διαμαρτυρίας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός πίστεψε περισσότερο στην ανατροπή. Και την κυνήγησε πιο «ζεστά», θέλοντας να δείξει πως… δεν πεθαίνει! Αλλά, την ώρα που πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που έφευγε… σφαίρα στον αιφνιδιασμό κι αν οι Καμαρά και Μπούντιμιρ ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια, τότε πιθανώς να είχε… γράψει το κοντέρ. Κι όσο το σκορ δεν άλλαζε επίπεδα, τόσο οι «πράσινοι» πίστευαν πως υπήρχε χρόνος για να το γυρίσουν.

Στο 70’ ο Μπακάκης… μιμήθηκε τους παίκτες του, καθώς από πλεονεκτική θέση έχασε μοναδική ευκαιρία να «τελειώσει» την «τελετή» και σιγά-σιγά οι παίκτες του Καραγεωργίου έβγαιναν μπροστά κατά κύματα. Προς στιγμήν αυτό δεν είχε αντίκτυπο, αφού ο Γουόρντεν τα ‘κανε «μαντάρα». Στο 85’, όμως, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες των γηπεδούχων για κάποιο γκολ, όταν ο Γκάλο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και τελικά δικαιώθηκε ο… άγραφος νόμος του ποδόσφαιρο. Γιατί αφού τα «καναρίνια» δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το ματς, τους… τέλειωσαν οι αντίπαλοί τους. Στο 90+1’ ο Κονέ εκτέλεσε από μακριά το φάουλ, δεν παρενέβη κανείς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1! Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 90+5’ ο Κουτρομάνος ανέτρεψε τον Χαραλάμπους, ο Μάντζιος ανέλαβε την εκτέλεση απ’ την άσπρη βούλα και ολοκλήρωσε το έπος!
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ