Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Μήνυμα Καρκάνα για τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου

Σήμερα, 47 χρόνια μετά από την κατάλυση της δημοκρατίας από τους στυγερούς δικτάτορες, θυμόμαστε με απέχθεια τόσο την αποφράδα ημέρα της 21ης Απριλίου, όσο και τον επί επταετία άθλιο και φασιστικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας μας, που οδήγησε στην οπισθοδρόμηση της δημοκρατίας στην Ελλάδα και κατέληξε στη διχοτόμηση της Κύπρου.

Στα χρόνια της μεταπολίτευσης, δεν τιμήσαμε όσο θα ήταν πρέπον τη δημοκρατία, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σήμερα στο χείλος, αν όχι μέσα στο γκρεμό. Ο λαός μας ξεγελάστηκε πολλές φορές από ανθρώπους, που μόνο το σαρκίο τους λογάριασαν και οδήγησαν αβασάνιστα τη χώρα σε χρεοκοπία . Κακοδιαχείριση, ρουσφετολογία, οικογενειοκρατία, λαμογιά και πολιτική αλητεία κατάντησαν την Ελλάδα τριτοκοσμική και τους Έλληνες επαίτες, να ψάχνουν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια.

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ τιμά τους αγωνιστές της αντίστασης κατά της ξενόφερτης και ξενόδουλης χούντας.

Καλεί τους δημότες της Λιβαδειάς να καταδικάσουν με την ψήφο τους οποιονδήποτε πολιτικό απόγονο ή νοσταλγό της χούντας εμφανιστεί τυχόν σε οποιοδήποτε από τα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου.

Η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, απαιτεί ενασχόληση με τα κοινά και στηλίτευση κάθε στραβοτιμονιάς.

Η έκφραση «κάτω ο φασισμός» ας είναι σύνθημα, που προηγείται και δεν έπεται δηλητηριωδών για τη δημοκρατία καταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ