Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Υγρασία, περιορισμένη ορατότητα και σκόνη από την Αφρική

Θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες - Τα θερμόμετρα θα φτάσουν έως και τους 28 βαθμούς στην Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κρήτη
Ένα περίεργο μείγμα υγρασίας, υψηλών θερμοκρασιών, παροδικών νεφώσεων και μεταφοράς σκόνης από την Αφρική χαρακτηρίζει τον καιρό της Παρασκευής σε όλη τη χώρα. Παράλληλα στην Αττική θα επικρατεί χαμηλή ορατότητα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα θερμόμετρα σε όλες τις περιοχές της επικράτειας θα δείξουν θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 20 βαθμών Κελσίου τις θερμόμετερες ώρες της ημέρας. Στην Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κρήτη, μάλιστα, οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν έως και τους 27 και 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις.

Τοπικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ