Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την 7η Απριλίου  2014, ημέρα  Δευτέρα  και ώρα  09.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα.


                   Τα  θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα  εξής:


1.    ΄Εγκριση πρακτικών δημοπρασίας του έργου  ‘’ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ’’.
2.    ΄Ελεγχος των προβλεπόμενων από το άρθρο 4.2 και των άρθρων 23.2.1 και 23.2.4 της διακήρυξης του έργου ¨ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ’’ , δικαιολογητικών για τη σύναψη σύμβασης.
3.    Κατάρτιση όρων δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης αστικού ακινήτου του Δήμου Λεβαδέων.
4.    Eξέταση αποφάσεων και αιτημάτων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λεβαδέων περί έναρξης και λήξης αρδευτικής περιόδου 2014 , του τρόπου φύλαξης και διανομής των αρδευτικών υδάτων και του αριθμού των θέσεων των υδρονομέων.
5.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 13.161,00 ευρώ για το έργο : «Αποτύπωση και μελέτη κατασκευής αποχετευτικού αγωγού στο Παρόρι».
6.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 14.760,00 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για το έργο : «Υπηρεσία αποτύπωσης εξοπλισμού και προτάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας με την χρήση νέων τεχνολογιών για την βελτίωση του Δημοτικού φωτισμού».
7.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 11.785,00 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για το έργο : «Υποστήριξη προετοιμασίας φακέλλου του έργου : «Διατήρηση και επανάχρηση αξιόλογου Βιομηχανικού Κτιριακού Αποθέματος Μύλου Παπαϊωάννου».
8.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 9.280,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για το έργο : «Διατήρηση και επανάχρηση αξιόλογου Βιομηχανικού Κτιριακού Αποθέματος Μύλου Παπαϊωάννου – Εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης».
9.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 4.645,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για το έργο : «Διατήρηση και επανάχρηση αξιόλογου Βιομηχανικού Κτιριακού Αποθέματος Μύλου Παπαϊωάννου – Εκπόνηση  ειδικής αρχιτεκτονικής μελέτης».
10.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 4.645,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για το έργο : «Διατήρηση και επανάχρηση αξιόλογου Βιομηχανικού Κτιριακού Αποθέματος Μύλου Παπαϊωάννου – Εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης».
11.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 4.645,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για το έργο : «Διατήρηση και επανάχρηση αξιόλογου Βιομηχανικού Κτιριακού Αποθέματος Μύλου Παπαϊωάννου – Εκπόνηση στατικής  μελέτης».
12.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση προς την ΚΕΔΗΛ εγγεγραμμένης πίστωσης ύψους 9.181,58 ευρώ που αφορά την υλοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
13.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης  ύψους 7.000,00 ευρώ που αφορά την ετήσια επιχορήγηση του Δήμου προς την ΚΕΔΗΛ.
14.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση , προς τον ορκωτό ελεγκτή Εκκαθαριστή , εγγεγραμμένης πίστωσης ύψους 15.000,00 ευρώ για την εκκαθάριση της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΠΑΛ.
15.    ΄Εγκριση ανάθεσης σε ορκωτό λογιστή του ελέγχου του ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2013 και διάθεση πίστωσης.
16.    ΄Εγκριση δαπανών και διάθεση εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2014 που αφορούν για προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
17.    ΄Εγκριση δαπανών και διάθεση εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2014 που αφορούν την «Αποκατάσταση Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη».
18.    ΄Εκδοση εντάλματος προπληρωμής ποσού 25.105,00 ευρώ επ΄ ονόματος δημοτικού υπαλλήλου για την πραγματοποίηση μέρους των εκδηλώσεων ΠΑΣΧΑ 2014.
19.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 2.400,00 ευρώ για την εκτέλεση της υπηρεσίας συντήρησης του Ανελκυστήρα ΑΜΕΑ του Δημαρχείου Λιβαδειάς.
20.    Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 33.196,43 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για το έργο : «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ».
21.    Αποδοχή δωρεάς δεκατεσσάρων (14) πινάκων ζωγραφικής  - χαρακτικής των ΑΦΩΝ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ.
22.    Έγκριση διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την απ’ ευθείας ανάθεση
      δημοσιεύσεων περίληψης  διακήρυξης.






ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ