Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Έκλεβε απορρυπαντικά απο εργοστάσιο στο Σχηματάρι

Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Πακιστάν για κλοπή από εργοστάσιο στο Σχηματάρι Βοιωτίας

Αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη ομοεθνής συνεργός του

Συνελήφθη, σήμερα (08-04-2014) πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου , αλλά και ενός ακόμη ομοεθνούς συνεργού του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που διενήργησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, βρέθηκαν εντός του χώρου των αποσκευών και κατασχέθηκαν, συνολικά πενήντα έξι (56) συσκευασίες απορρυπαντικών, τις οποίες, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή συνεργό του, από εργοστάσιο στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ οι συσκευασίες απορρυπαντικών θα αποδοθούν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Η έρευνα συνεχίζεται, από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργού του 26χρονου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ