Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Σεβ. κ. Γεωργίου στο 2ο Γυμνάσιο & 2ο Λύκειο Λιβαδειάς-φωτο



Το 2ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς επισκέφθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.Γεώργιος κατόπιν προσκλήσεως του 15μελούς Συμβουλίου των μαθητών του Σχολείου.

Οι Καθηγητές και τα παιδιά υποδέχτηκαν τον Σεβασμιώτατο στο σχολείο τους, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους, συμβούλεψε τα παιδιά, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και τα ευχαρίστησε για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν χρήματα από τη σύνταξη και διάθεση της εφημερίδας τους, για να ενισχύσουν τη δράση του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ». Επίσης ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.

Κατόπιν επισκέφθηκε το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς που βρίσκεται δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο. Εκεί συνάντησε τους μαθητές της Γ΄Λυκείου που ετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες, οι οποίοι εγκάρδια και με πολλή χαρά τον υποδέχτηκαν στο σχολείο τους και ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Επίσης επισκέφθηκε στο γραφείο το Σύλλογο των διδασκόντων καθηγητών ευχαριστώντας τους για όσα προσφέρουν στα παιδιά.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος συνάντησε τους μαθητές της Α΄Τάξης του Λυκείου Καρέα μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, οι οποίοι ήρθαν εκδρομή στην περιοχή μας και εξέφρασαν την επιθυμία να συναντήσουν τον Σεβ. κ. Γεώργιο.imtl.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ