Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σύλληψη 57χρονου στη Θήβα για λαθραίο καπνό

Ακόμη μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία 57χρονου ημεδαπού στη Θήβα, κατασχέθηκαν πάνω από -5,5- κιλά αδασμολόγητου καπνού, 120 αυτοσχέδια τσιγάρα με αδασμολόγητο (λαθραίο) καπνό και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας


Συνελήφθη, χθες (12-05-2014) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, πραγματοποίησαν χθες το πρωί νομότυπη έρευνα στην οικία του 57χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

    Ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (5.520) γραμμαρίων,
    (120) αυτοσχέδια τσιγάρα με αδασμολόγητο (λαθραίο) καπνό, συνολικού βάρους (185) γραμμαρίων, καθώς και
    μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, καθώς και τα αυτοσχέδια τσιγάρα, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ