Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ευάγγελος Γεωργίου Υποψήφιος Δήμαρχος Τανάγρας-βίντεο

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,

    Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας τα τελευταία 20 χρόνια μας έδωσαν την ευκαιρία να μετατρέψουμε το όραμα μας σε έργο προς όφελος των πολιτών. Γίνατε συμμέτοχοι σε αυτό το έργο και στη λύση πολλών προβλημάτων, δίνοντας ελπίδα και αισιοδοξία, ιδιαίτερα την τελευταία δύσκολη περίοδο.

   Με την στήριξη σας αλλάξαμε τον πρώην Δήμο Σχηματαρίου και τώρα αλλάζουμε και το νυν «Καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας».

   Αναλάβαμε τη διοίκηση αυτού του τεράστιου Δήμου στην αρχή μιας πολύ δύσκολης περιόδου που έφερε η κρίση, τα μνημόνια και ο Καλλικράτης, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα και έχει οδηγήσει  απ’ τη μια πολλούς συμπολίτες μας στα όρια της εξαθλίωσης και απ’ την άλλη έχει επιφέρει πολλές δυσμενείς αλλαγές,  δυσκολίες και περιορισμούς σε σημαντικούς τομείς και δυνατότητες του Δήμου.

    Παρά τις δυσκολίες με πολλή δουλειά και σωστή διαχείριση των οικονομικών, καταφέραμε να πετύχουμε την εύρυθμη οργάνωση και λειτουργία καθώς και το νοικοκύρεμα του Δήμου.

    Προχωρήσαμε στην υλοποίηση πολλών έργων, στην εκπόνηση πληθώρας μελετών για έργα, στην ένταξη πολλών σημαντικών έργων σε προγράμματα χρηματοδότησης, κάποια εκ των οποίων είναι: το  Κεντρικό Διυλιστήριο,  η Άρδευση του κάμπου με νερό απ’ την Υλίκη,  η Αποχέτευση Δηλεσίου, η εκπονούμενη μελέτη βελτίωσης του δρόμου από τα Δερβενοχώρια-όρια νομού προς Ελευσίνα, η προένταξη της αποχέτευσης του Αγίου Θωμά- Κλειδιού, το Κλειστό Γυμναστήριο Οινοφύτων, η εξασφάλιση πίστωσης για τη δημοπράτηση της μελέτης αποχέτευσης Δ.Ε. Τανάγρας, κλπ

     Συνεχίσαμε αλλά και ξεκινήσαμε νέα προγράμματα όπως:  το “Βοήθεια στο Σπίτι” και  το Κοινωνικό Παντοπωλείο (μαζί με την Εκκλησία) εφαρμόζοντας μια δημοτική πολιτική,  που στο επίκεντρο της βρίσκεται το συμφέρον του τόπου μας και ο ίδιος ο  πολίτης, βάζοντας έτσι, τα θεμέλια για Ένα  Σύγχρονο Ανθρώπινο Δήμο.

   Σήμερα, σε αυτές τις γενικευμένες εξοντωτικές συνθήκες της ανεργίας και της φτωχοποίησης,  ΣΤΟΧΟΣ μας και ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ μας είναι: 1) Να Στρέψουμε την Δραστηριότητα του Δήμου μας στο δημότη μας, στον κάθε πολίτη, με αρχή μας την   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, το ΣΕΒΑΣΜΟ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ υποστηρίζοντας και υπερασπίζοντας τα νοικοκυριά και τα προβλήματά τους κι επεκτείνοντας τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ. 2)Να Σχεδιάσουμε την ανάπτυξη του Δήμου μας με βάση τις ίδιες παραγωγικές μας δυνάμεις και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών, εθνικών και άλλων προγραμμάτων. 3) Να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής στον τόπο μας.

   Για να πετύχουμε είναι  επιτακτική η  συνέχιση  αυτής  της  προσπάθειας  με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

    Φίλες και Φίλοι,

   Συγκροτήσαμε μια μεγάλη, γνήσια αυτοδιοικητική, κοινωνική συμμαχία, με αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες. Το εύρος και η ποιότητα της συμμαχίας αυτής αποτυπώνεται και στο ψηφοδέλτιο μας.

Έχουμε   τη  ΓΝΩΣΗ,  την  ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, την  ΕΜΠΕΙΡΙΑ, το ΌΡΑΜΑ, το ΣΧΕΔΙΟ αλλά και τον ΤΡΟΠΟ  για να πετύχουμε και πάλι!

    Η πορεία μας μιλάει με έργα!                                                                                                   

  Γι’ αυτό λοιπόν, ΖΗΤΑΜΕ την ΨΗΦΟ σας και τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας για μια ΝΕΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ με  ΣΕΒΑΣΜΟ στο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ μας και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ώστε ο Δήμος Τανάγρας και οι πολίτες του να ατενίζουν το μέλλον με ΕΛΠΙΔΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

     ΤΟ   ΜΕΛΛΟΝ   ΑΝΗΚΕΙ  ΣΕ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΤΟ   ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..!!!!!



Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Γεωργίου


evangelosgeorgiou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ