Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τσάκωνας Θανάσης - Γιατί τώρα με το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ του Γιάννη Κόρδατζη;




Φίλες και  Φίλοι αγαπητοί συμπολίτες του Καλλικρατικού Δήμου Θήβας,
Μέσα από αυτές τις γραμμές θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μια ακόμα φορά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2010 εκλέγοντάς με Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας. Θεωρώ ότι στο διάστημα που ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗ.ΚΕ.Θ. (2009-2010), όσο και ως σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας ( 2011-2014) λειτούργησα προτάσσοντας πάντα το κοινωνικό συμφέρον.

 Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για λόγους καθαρά προσωπικούς, δεν είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Θεωρώ, όμως, ότι έχω την  υποχρέωση ως απλός πολίτης που γεννήθηκε, ανδρώθηκε, ζει και εργάζεται σε αυτή την πόλη να εκφράσει την άποψή του.
 Όλοι μας βιώνουμε τις δυσκολίες της επιβίωσης, της αναζήτησης της εργασίας, τις περικοπές στους μισθούς, την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, παιδείας και κάθε κοινωνικής παροχής απόρροια των πολιτικών που εφάρμοσαν οι υπόδουλες μνημονικές κυβερνήσεις.
Στα πλαίσια αυτών των πολιτικών η Τοπική Αυτοδιοίκηση δέχεται θανάσιμο πλήγμα με την μείωση των Κ.Α.Π. και της ΣΑΤΑ κατά 60% αδυνατώντας να εκπληρώσει τον πολιτικό, κοινωνικό και πολιτισμικό της ρόλο που δίνεται μέσα από το άρθρο 102 του Συντάγματος.  Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η τοπική μας κοινωνία χρειάζεται μια δυναμική, κοινωνική, μαχητική, ρεαλιστική, ριζοσπαστική και κινηματική δημοτική αρχή μακριά από μικρομάγαζα και παρέες έχοντας ως προτεραιότητα και στόχο το κοινωνικό συμφέρον του τόπου και των πολιτών της.
Με το Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας και επικεφαλής τον Γιάννη Κόρδατζη θα πρέπει να συγκροτήσουμε ένα πλατύ μέτωπο απέναντι στις πολιτικές που υποβαθμίζουν τη ζωή μας, στις πολιτικές που κατάντησαν την αυτοδιοίκηση κακό διαχειριστή της κεντρικής εξουσίας, στο νεποτισμό, την ιδιοτέλεια, την αδιαφάνεια. Να δώσουμε τη μάχη σε κάθε λογής κατεστημένο πολιτικό, εργολαβικό  που θέλει να υποθηκεύσει το μέλλον μας δίχως εμάς.
Με εκτίμηση
Τσάκωνας Θανάσης
Ανεξάρτητος Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Θήβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ