Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συλλήψεις στη Στερεά για καταδιωκτικά έγγραφα

Συνεχίζεται η πραγματοποίηση συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά εννέα (9) άτομα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρία (3) εντάλματα σύλληψης για απάτη, υπεξαίρεση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, φοροδιαφυγή, για οφειλές προς το Δημόσιο, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και άλλα αδικήματα

Συνεχίζεται η πραγματοποίηση συστηματικών και ουσιαστικών αστυνομικών ελέγχων, για την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικότητας, καθώς επίσης και για τον εντοπισμό και την σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδιωκτικά έγγραφα.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (07 & 08-05-2014), σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας, Χαλκίδας, Θήβας και Άμφισσας, καθώς και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού Βοιωτίας, συνολικά εννέα (9) άτομα.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι σημαντικότερες περιπτώσεις και συγκεκριμένα:

    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρία (3) εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
    Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
    Συνελήφθη προχθές το πρωί στην Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές αποφάσεις, για φοροδιαφυγή, παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους και εννέα (9) μηνών.
    Συνελήφθη χθες το πρωί στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 66χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 379.683,61 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Λαμίας, της Χαλκίδας και της Θήβας, πέντε (5) επιπλέον άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές , ενώ παρόμοιες τέτοιες στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ