Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Προεκλογικές δραστηριότητες της Γιώτας Πούλου στη Λιβαδειά



Η υποψήφια Δήμαρχος κ. Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “δυναμική συνεργασία” επισκέφθηκε την  Πέμπτη  8 Μαΐου  τον πρόεδρο της Αθλητικής  Ένωσης Λιβαδειάς (Α.Ε.Λ.), κ. Καφρίτσα Νικόλαο. Συζήτησαν τα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και συγκεκριμένα του Κλειστού Σταδίου, όπου προπονούνται περίπου 100 παιδιά αλλά και η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας που έχει πετύχει τα τελευταία 2 χρόνια εξαιρετική εμφάνιση και διεκδικεί την άνοδό της στην Α2 κατηγορία.
Η κ. Πούλου αναφέρθηκε  στην μεγάλη, ανιδιοτελή προσφορά των συλλόγων στο κοινωνικό και πολιτιστικό κι αθλητικό “γίγνεσθαι” του Δήμου, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση προς το έργο της διοίκησης, και ευχήθηκε την νίκη της ομάδας στον επικείμενο αγώνα του Σαββάτου. Δεσμεύτηκε ως νέα Δημοτική αρχή ότι θα συνεργασθούν για την βελτίωση των υποδομών και θα  είναι κοντά στις δραστηριότητές  τους.


Η υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού “δυναμική συνεργασία” κ. Γιώτα Πούλου, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του Δήμου Λεβαδέων και συζήτησαν τα εργασιακά τους προβλήματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα οξυμένα εν όψει της επιβαλλόμενης αξιολόγησης.
Η κ. Πούλου αναφέρθηκε  στην πάγια θέση που η παράταξή της  έχει εκφράσει πολλές φορές στο Δημοτικό συμβούλιο , για μία ουσιαστική αξιολόγηση από θεσμοθετημένα υπηρεσιακά όργανα, με αξιοκρατικά κριτήρια. Αναφέρθηκε επίσης στη συνεχή συμπαράστασή της στους αγώνες των εργαζομένων, στην εποχή των μνημονίων. Διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους και δεσμεύτηκε ως νέα Δημοτική αρχή ότι θα υπερασπιστούν από κοινού, αιρετοί και εργαζόμενοι, τις θέσεις εργασίας και  τα εργασιακά δικαιώματα.
Τέλος επεσήμανε τον κίνδυνο ιδιωτικοποίησης πολλών δομών του Δήμου και την αναγκαιότητα της εργασιακής ασφάλειας ως προϋπόθεση της λειτουργίας του Δήμου και της συνέχισης  παροχής ποιοτικών υπηρεσιών στους δημότες.


Στο πλαίσιο των επαφών του συνδυασμού “δυναμική συνεργασία” με όλους τους φορείς και τους συλλόγους, το νέο Δ.Σ. του συλλόγου                    Πελοποννησίων επισκέφθηκε την υποψήφια Δήμαρχο κ. Γιώτα Πούλου και συζήτησαν προβλήματα υποδομών, μελλοντικών δράσεων, καθώς και θέματα συνεργασίας με την Δημοτική αρχή.
Η κ. Πούλου αναφέρθηκε  στην μεγάλη, ανιδιοτελή προσφορά των συλλόγων στην ανάδειξη της ταυτότητας του Δήμου, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση προς το έργο των Συλλόγων και δεσμεύτηκε ως νέα Δημοτική αρχή ότι θα βοηθήσει στην εξεύρεση στέγης του συλλόγου και θα είναι κοντά σε κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ