Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ακόμη μία σύλληψη για λαθρεμπορία στη Θήβα

Ακόμη μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε στη Θήβα, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία 42χρονου υπηκόου Ρουμανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού και λαθραία πακέτα τσιγάρων


Ακόμη μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (06-05-2014) αργά το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 42χρονο υπήκοο Ρουμανίας, διότι σε έλεγχο που διενήργησαν στον ίδιο, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στη Θήβα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    Τρεις (3) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (852) περίπου γραμμαρίων, καθώς και
    Ενενήντα έξι (96) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού και τα λαθραία πακέτα τσιγάρα, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ