Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Άναψαν τα… αίματα στον Λεβαδειακό


Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Ιωαννίδης και Κονέ στην προπόνηση του Λεβαδειακού, με τους ψυχραιμότερους να τους συγκρατούν και τον Παντελίδη να στέλνει σε απολογία τον Έλληνα άσο!


Ξέφυγαν τα πράγματα στην προπόνηση του Λεβαδειακού. Οι Ιωαννίδης και Κονέ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια όταν ο πρώτος έκανε ένα σκληρό τάκλιν στο συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος.

Ο Αφρικανός άσος… τα πήρε και ζήτησε το λόγο απ’ τον Έλληνα άσο. Οι υπόλοιποι παίκτες των Βοιωτών λειτούργησαν σαν… πυροσβέστες προκειμένου να ηρεμήσουν -όπως κι έγινε- τα πνεύματα και να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση.
sport-fm.gr
Ο Σάββας Παντελίδης επενέβη άμεσα, έδιωξε απ’ το πρόγραμμα τον Ιωαννίδη και μάλιστα τον έστειλε στη διοίκηση να απολογηθεί για το παράπτωμά του, καθώς φαίνεται πως ήταν η πρώτη φορά που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Οι Καπό και Μαχαίρας συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση, με τον δεύτερο κυρίως που ήταν και ο μεγάλος άτυχος την τρέχουσας σεζόν, να ξαναβρίσκει τον εαυτό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ