Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αδέλφια ρήμαξαν έξι κοιμητήρια στην Φθιώτιδα

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες εντοπίστηκε σε περιοχή της Λαμίας και συνελήφθησαν
Με βαριοπούλες (!) κατέστρεφαν τα μνήματα στα κοιμητήρια της Φθιώτιδας για να αρπάξουν τα μπρούτζινα ανθοδοχεία, δυο αδέλφια που συνελήφθησαν στην έκτη και τελευταία τους επιδρομή, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων!

Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Ασφαλείας, της Τροχαίας και του αστυνομικού τμήματος Λαμίας μόλις ενημερώθηκαν ότι στο νεκροταφείο του Αμουρίου Φθιώτιδας είχαν καταστραφεί 20 τάφοι και είχαν κλαπεί 41 μπρούτζινα ανθοδοχεία, απέφερε καρπούς. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες εντοπίστηκε σε περιοχή της Λαμίας και συνελήφθησαν. Το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε μαζί με ένα πιστόλι replica που βρέθηκε στο σπίτι του 30χρονου και τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Τα δυο αδέλφια ηλικίας 32 και 30 χρόνων είχαν μαζί τους τα κλεμμένα ανθοδοχεία τα οποία αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του κοιμητηρίου και τη βαριοπούλα που χρησιμοποίησαν για να καταστρέψουν τα μάρμαρα των μνημάτων. Όπως εξακριβώθηκε, το τελευταίο δεκαήμερο είχαν χτυπήσει άλλα πέντε κοιμητήρια διαφόρων περιοχών της Φθιώτιδας και είχαν αρπάξει 25 μπρούτζινα ανθοδοχεία από αυτό του Αγίου Νικολάου Ανθήλης, 45 από το κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής, 40 από το νεκροταφείο του Νέου Κρικέλου, 40 από αυτό της Αγίας Σωτηρίας στο Κόμμα Λαμίας και 60 από το κοιμητήριο του Αγίου Ηρωδίωνος στην Υπάτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ