Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Αθάνατος, ήρωας» -Τελευταίο αντίο στον Αστυνομικό που δολοφονήθηκε στην Ανδραβίδα


«Αθάνατος»... «ήρωας» και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Με αυτό τον τρόπο είπαν το τελευταίο αντίο περίπου 2.000 άτομα, τα οποία παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ανδραβίδα για να συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον 35χρονο αστυνομικό, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια συμπλοκής με έναν 30χρονο Ρομά.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, τα παιδιά, οι γονείς, τα αδέλφια του. Η κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη και αφιλοκερδώς παραστάθηκε και η Φιλαρμονική Λεχαινών. Συγκινητικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο συνόδευσαν και αποχαιρέτισαν τον συνάδελφό τους οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τις μοτοσικλέτες τους, ενώ άγημα αστυνομικών απέδωσε τιμές με τρεις πυροβολισμούς.

Ο αδικοχαμένος αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, έπεσε νεκρός όταν δέχθηκε δύο μαχαιριές από τον 30χρονο σε συμπλοκή, εκτός υπηρεσίας, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του στην Ανδραβίδα. Η τραγωδία που συγκλονίζει το πανελλήνιο, συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής λίγο μετά τις 23:00.

Οπως αναφέρει το ilialive, o Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας πέντε και 11 ετών, υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και ήταν το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν. Στη Δίωξη μετατέθηκε το 2007, ενώ νωρίτερα υπηρετούσε στο Α.Τ. Βαρθολομιού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ