Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Συναντήσεις της Δυναμικής Συνεργασίας με φορείς της Λιβαδειάς



Η υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού ¨δυναμική συνεργασία¨ κ. Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους συμβούλους, συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Αγνιάδη Παναγιώτη, τον κ. Παπαθωμά Χάρη και στελέχη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.
 Συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης κι ανάδειξης της περιοχής, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Λεβαδέων  και επισημάνθηκαν για μία ακόμη φορά, οι κοινοί στόχοι του Επιμελητηρίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο κ. Αγνιάδης διαβεβαίωσε ότι το Επιμελητήριο έχει πάγια θέση συνεργασίας με τις Δημοτικές αρχές του Νομού.
Τέλος η κ. Πούλου δεσμεύθηκε ότι η ¨δυναμική συνεργασία¨, ως Δημοτική αρχή, θα αξιοποιήσει την συσσωρευμένη εμπειρία του Επιμελητηρίου. 

Η υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού ¨δυναμική συνεργασία¨ κ. Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους συμβούλους, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τον διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. Συζητήθηκαν εργασιακά θέματα, η λειτουργία των ΒΙΟΚΑ Λιβαδειάς & Δαυλείας, η εξέλιξη των συνεχιζόμενων και προγραμματιζόμενων έργων, η δυνατότητα διαμόρφωσης μειωμένου τιμολογίου νερού στις διαφορετικές περιοχές - οικισμούς του Δήμου καθώς και η μέριμνα για τις ευπαθείς και πολύτεκνες οικογένειες.
Η κ. Πούλου αναφέρθηκε  στην πάγια θέση που η Δημοτική παράταξη ¨δυναμική συνεργασία¨  έχει εκφράσει πολλές φορές στο Δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την υποστήριξη των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, και την μη στέρηση του νερού, που αποτελεί δημόσιο αγαθό, από κανένα νοικοκυριό του Δήμου μας. 

Τέλος δεσμεύθηκε ότι η ¨δυναμική συνεργασία¨, ως Δημοτική αρχή, θα αγωνισθεί μαζί με τους εργαζόμενους και όλους τους δημότες, ενάντια στα σενάρια ιδιωτικοποίησης όχι μόνο των εταιρειών ύδρευσης αλλά και άλλων κοινωνικών δομών του Δήμου.


 Η υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού ¨δυναμική συνεργασία¨ κ. Γιώτα Πούλου, συνοδευόμενη από υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΚΟΛ. Σε κλίμα συνεργασίας, συζήτησαν τα προβλήματα υποδομών - αθλητικών εγκαταστάσεων, απαραίτητων για την λειτουργία του ΑΚΟΛ αλλά και όλων των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας.
 Η πρόεδρος κ. Θεοδώρου  αναφέρθηκε στον αγώνα που καταβάλλουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, με εθελοντισμό κι αυταπάρνηση, για να ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερες συνθήκες της οικονομικής κρίσης και σε θέματα συνεργασίας με τον Δήμο.
Η κ. Πούλου διαβεβαίωσε την πρόεδρο και το Δ.Σ. ότι η ¨δυναμική συνεργασία¨, ως Δημοτική αρχή, θα συνεχίζει να στηρίζει το πολύπλευρο έργο του ΑΚΟΛ που τιμά την πόλη και τον Δήμο μας, για περισσότερα από 40 χρόνια, όπως εξακολουθητικά έκανε και από την θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με διάθεση συνεργασίας, αλληλοκατανόησης και  προσφοράς μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλά προβλήματα.


 TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
“ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”

ΠΕΜΠΤΗ 8/5/2014 - ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 18.30
ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΖΑΓΑΡΑΣ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΚΑΔΗ (Αγ. Γεώργιος)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/5/2014
ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ – ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΣ - ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/5/2014, ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 17.30
ΛΑΦΥΣΤΙ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 7.00 μ.μ.) - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 8.00 μ.μ.)
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/5/2014, ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 17.00
ΡΩΜΑΙΙΚΟ - ΠΡΟΣΗΛΙΟ - ΑΚΟΝΤΙΟ - ΘΟΥΡΙΟ - ΑΓ.ΒΛΑΣΗΣ - ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 7.30 μ.μ.) 
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/5/2014, ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 17.00
ΠΑΡΟΡΙ – ΒΑΣΙΛΙΚΑ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΑΝΘΟΧΩΡΙ – ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ – ΔΑΥΛΕΙΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 7.30 μ.μ.)
ΤΡΙΤΗ 13/5/2014 , ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 17.00
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΕΣ – ΚΟΡΩΝΕΙΑ (ΩΡΑ 7.00 μ.μ.) – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 8.00 μ.μ.)
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/5/2014, ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 16.30
ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ - ΑΝΑΛΗΨΗ - ΖΕΡΙΚΙ - ΚΥΡΙΑΚΙ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 7.30 μ.μ.)
ΠΕΜΠΤΗ 15/5/2014
ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/5/2014
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Για την “δυναμική συνεργασία”
Γραφείο Τύπου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ