Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Κλέφτες ετών....13 και 15 συνελήφθησαν στην Αλίαρτο

Συνελήφθησαν δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί ROMA , για κλοπή καλωδίων ηλεκτροφωτισμού από αποθήκη του Δήμου Αλιάρτου Βοιωτίας

Συνελήφθη επίσης και ο πατέρας ενός εκ των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας του

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, η κλοπή που διαπράχθηκε χθες το πρωί από αποθήκη ηλεκτρολογικού υλικού του Δήμου Αλιάρτου Βοιωτίας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (08-06-2014) το απόγευμα στην Αλίαρτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλιάρτου, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 15 και 13 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο ανήλικοι χθες το πρωί παραβίασαν την πόρτα της ανωτέρω αποθήκης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της καλώδια ηλεκτροφωτισμού και αντλιοστασίου, διαφόρων μεγεθών, η χρηματική αξία των οποίων δεν έχει μέχρι στιγμής προσδιοριστεί.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη επίσης ο 43χρονος πατέρας του 15χρονου για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα των αφαιρεθέντων καλωδίων, τα οποία αποδόθηκαν στον Δήμο Αλιάρτου.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ