Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η πρώτη συνάντηση της “δυναμικής συνεργασίας” μετά την εκλογική νίκη στο Δήμο Λεβαδέων

 
Η πρώτη συνάντηση εργασίας της “δυναμικής συνεργασίας” με επικεφαλής την νέα Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014.
Στην πρόσκληση της Γιώτας Πούλου ανταποκρίθηκαν οι συντελεστές της εκλογικής νίκης, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι καθώς και όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της “δυναμικής συνεργασίας”.
«Πρόκειται για μεγάλη νίκη» είπε η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Γιώτα Πούλου, «που συνεπάγεται και μεγάλη ευθύνη για την παράταξή μας».
 Όπως τόνισε στη συνέχεια, «τη δεύτερη Κυριακή οι δημότες συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ δύο αντίθετων πολιτικών. Το εκλογικό αποτέλεσμα δημιουργεί νέες συνθήκες, απελευθερώνει και κινητοποιεί δημότες στην προοπτική της συμμετοχικής διοίκησης του Δήμου».
Η Γιώτα Πούλου έδωσε το στίγμα του νέου μοντέλου διοίκησης, τόνισε την σημασία της συστηματικής και  της συλλογικής δουλειάς και επανέλαβε τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού.
Μετά από γόνιμο και δημιουργικό διάλογο αποφασίστηκαν ομόφωνα:
1.    Να συνεχιστεί η λειτουργία της  “δυναμικής  συνεργασίας ” με σκοπό να αποτελέσει πυρήνα δημιουργίας ενός δημοτικού κινήματος συμμετοχής και παρέμβασης.
2.    Να πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο δυο σεμινάρια αυτοδιοίκησης ανοικτά και στους δημότες:
A.    Αυτοδιοίκηση & “Καλλικράτης”
B.    Δομές διοίκησης του Δήμου
3.    Να δημιουργηθούν επιτροπές για την ενημέρωση σε κρίσιμους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου, ώστε να ακολουθήσει ο  προγραμματισμός που είναι απαραίτητος για την ανάληψη της δημοτικής αρχής το Σεπτέμβριο. Πρόκειται για τις επιτροπές Τεχνικών Υπηρεσιών, Οικονομικών, Καθαριότητας, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ