Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Έκλεψαν στον Άγιο Γεώργιο τους "τσάκωσαν"στην Αλίαρτο

Συνελήφθησαν δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί ROMA για κλοπή χρηματικού ποσού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από οικία ηλικιωμένης στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας

Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους

Συνελήφθησαν, χθες (16-06-2014) το πρωί στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 17 και 14 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Επιπλέον ο 17χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα χθες το πρωί, οι δύο ανήλικοι εισήλθαν σε οικία 85χρονης ημεδαπής στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, όπου με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (140) ευρώ και ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του πατέρα του 17χρονου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ηλικιωμένη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και μετά από άμεσες και επιστάμενες έρευνες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εντόπισαν στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανήλικοι και τους συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Στην κατοχή του 17χρονου (οδηγός του οχήματος), βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν επίσης ο πατέρας του 17χρονου και η μητέρα του 14χρονου, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ