Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός την Κυριακή, τουλάχιστον ως το μεσημέρι, καθώς στη συνέχεια αναμένονται σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοανατολικά και τα ηπειρωτικά.

Για την Αττική, η πρόγνωση της ΕΜΥ κάνει λόγο για λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη Χαλκιδική την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βελτίωση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή όμβρων κυρίως στη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με μικρή ενίσχυση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ