Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης του Επαναστατικού Αγώνα


Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στην οδό Μητροπόλεως 40 - Τρεις οι δράστες - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο Μαζιώτης και ένας πολίτης
Συνελήφθη πριν από λίγο στην συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, ο Νίκος Μαζιώτης, την ώρα που μαζί με άλλα άτομα προσπαθούσε να ληστέψει υποκατάστημα της ALPHA BANK στην οδό Μητροπόλεως 40.


Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή καθώς την ώρα που γινόταν η ληστεία από τρία άτομα τα οποία κρατούσαν όπλα και χειροβομβίδες, την ίδια στιγμή βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας για το παρεμπόριο με την κωδική ονομασία Θησέας στο κέντρο της Αθήνας.

Με το που δόθηκε σήμα από το συναγερμό της τράπεζας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους ληστές. Ο Μαζιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξε μια χειροβομβίδα που κρατούσε εναντίον των αστυνομικών, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, θραύσματα της οποίας τραυμάτισαν τον 29χρονο αστυνομικό Νίκο Παναγιωτόπουλο.


Αμέσως μετά με τη συμβολή και άλλων αστυνομικών που έφτασαν άμεσα στο σημείο ο Μαζιώτης που φορούσε περούκα συνελήφθη. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σοβαρά τραυματισμένος φέρεται να είναι και ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών , σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Κατεχάκη.




Στην περιοχή βρισκόντουσαν και αρκετοί τουρίστες και σύμφωνα με πληροφορίες δύο εξ αυτών έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Αυτή τη στιγμή έχουν αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ολόκληρα τα οικοδομικά τετράγωνα πέριξ της οδόυ Μητροπόλεως και της Ερμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ