Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Γερμανία ή Αργεντινή;

Στραμμένα στον αγωνιστικό χώρο του Μαρακανά είναι τα βλέμματα όλης της υφηλίου, με διάφορες διασημότητες απ' όλο το φάσμα του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου να δίνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για τον μεγάλο νικητή του Παγκοσμιού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου.

Κάρλος Σαντάνα, Ντέιβιντ Χάσελχοφ, Λεμπρόν Τζέιμς και… Πάπας Φραγκίσκος Α’ είναι ορισμένοι μόνο από εκείνους που ανοίγουν τα χαρτιά τους και εκφράζουν την προτίμησή τους για την ομάδα που θα σηκώσει στον ουρανό του Ρίο ντε Τζανέιρο το χρυσό αγαλματίδιο, στέλνοντας παράλληλα στον… έβδομο ουρανό εκατ. φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Όπως είναι φυσικό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν την τιμητική τους, με το Twitter και το Facebook να έχουν πάρει... φωτιά, ενώ δεν λείπουν και οι προβλέψεις για το αποτέλεσμα του τελικού ακόμα και από... μασκότ.

Κι όλα αυτά ενώ εκατ. Αργεντίνοι έχουν κάνει... απόβαση στις ακτές της Βραζιλίας, δημιουργώντας ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε... Μπουένος Άιρες.

To Tweet του Πάπα και ο... εκλεκτός του «Ιππότη της Ασφάλτου»

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια ομιλίας του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό πλήθος Αργεντινών έδωσε το παρών με τις φανέλες της «Αλμπισελέστε»! Στο σημείο βρέθηκαν και Γερμανοί, ωστόσο ο Αργεντινός Πάπας είδε τους συμπατριώτες του να κλέβουν την παράσταση.

«Τα Μουντιάλ φέρνουν κοντά ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και θρησκείες. Πάντα το άθλημα προωθεί την κουλτούρα της ενότητας» έγραψε χαρακτηριστικά στo Twitter, ο οποίος σίγουρα θα επιθυμεί την ομάδα του Σαμπέγια να κατακτήσει το τρόπαιο.

Από τη μεριά του ο.... Ιππότης της Ασφάλτου έδωσε τη δική του απάντηση στο ερώτημα: Γερμανία ή Αργεντινή; Φυσικά, ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επιλέξει τη «Νατσιοναλμάνσαφτ», εν όψει του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ρίο ντε Τζανέιρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ