Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τσιγγάνες έκλεψαν 300 ευρώ απο ηλικιωμένη στη Θήβα



Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές ROMA για κλοπή χρηματικού ποσού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από ηλικιωμένη στη Θήβα

Συνελήφθησαν, χθες (03-08-2014) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, δύο (2) ημεδαπές ROMA , ηλικίας 31 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες νωρίς το απόγευμα, οι δύο κατηγορούμενες μετέβησαν σε οικία 80χρονης ημεδαπής στη Θήβα, όπου αφαίρεσαν, με την μέθοδο της απασχόλησης, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ και ακολούθως διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα επιστάμενες έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων κατάφεραν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εντοπίσουν και συλλάβουν τις δύο ημεδαπές ROMA .

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω πορτοφόλι, με το σύνολο του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ