Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Σκότωσε και έκαψε τον γιο του - Πως και γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο ο παιδοκτόνος (ΒΙΝΤΕΟ)




Σοκάρει η αποτρόπαια δολοφονία του 39χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην κοίτη του Τάνου ποταμού στο Άστρος Κυνουρίας, με δράστη τον πατέρα του.

Ο 75χρονος παιδοκτόνος μετά από έναν οικογενειακό καυγά πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γιο του και στη συνέχεια τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του θύματος δίπλα στην χωματερή του Άστρους, μέσα στον ξεροπόταμο και έβαλε φωτιά προσπαθώντας να σβήσει τα ίχνη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το enikos.gr από το δελτίο του Star:




Έδερνε τους γονείς του για να τους πάρει τη σύνταξη...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου υπήρξε διαπληκτισμός πατέρα και γιού μέσα στο σπίτι τους όπως συνέβαινε κάθε φορά που ο 39χρονος έφτανε στο πατρικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thetoc.gr χειροδικούσε κατά του πατέρα του και της μητέρας του στην προσπάθεια να αποσπάσει χρήματα.

Ανήμερα της Παναγίας έφτασε και πάλι στο σπίτι των γονιών του. Υπήρξε και νέος καυγάς. Τότε ο 75χρονος πατέρας πήρε το κυνηγητικό όπλο και πυροβόλησε το γιό του στην αυλή του σπιτιού τους.

Μετέφερε το πτώμα στο αυτοκίνητο του αφού είχε πρώτα βγάλει τις πινακίδες. Οδήγησε μέχρι την περιοχή Τάνος Ποταμός όπου και έβαλε φωτιά στο όχημα.

Οι πρώτοι που βρήκαν το μακάβριο εύρημα ήταν οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για φωτιά στην περιοχή. Οταν κατάσβεσαν τη φωτιά βρήκαν και το απανθρακωμένο σώμα του 39χρονου.

Απο τον αυτοκίνητο οι αστυνομκοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του και κατέληξαν στον πατέρα του 39 χρονου και την τρομερή αποκάλυψη.

Ο 72χρονος δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται στο τμήμα ασφαλείας της Τρίπολης.

Η αστυνομία εκτιμά ότι υπήρξε συνέργεια ενδεχομένως και της μητέρας του θύματος αλλά και άλλων συγγενικών προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ