Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σεμινάρια Φωτογραφίας στο Φωτογραφικό Εργαστήρι Λάιου




Το εργαστήρι φωτογραφίας του «Λάιου» πραγματοποιεί έναν κύκλο παρακολούθησης δύο ανεξάρτητων ετών, οκτάμηνης διάρκειας (Οκτώβριος – Μάιος), σε δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις οι οποίες γίνονται κάθε Τρίτη (1ο έτος, 5.30-7.30μ.μ. και 2ο έτος, 7.30-9.30μ.μ.).
Η θεματολογία που καλύπτεται κατά το πρώτο έτος, σχετίζεται με τη χρησιμότητα των λειτουργιών της φωτογραφικής μηχανής, τη σύνθεση, δέκα φωτογραφικές εφαρμογές (φωτογραφία τοπίου, φωτογραφία φύσης, μακροφωτογραφία φύσης, ταξιδιωτική φωτογραφία, νυχτερινή λήψη, αστικό τοπίο, φωτογραφία δρόμου, φωτορεπορτάζ, πορτραίτο, περιβαλλοντικό πορτραίτο) και λήψεις πορτραίτου (πλάγιος φωτισμός, Rembrandt lighting, loop lighting, butterfly lighting και rim lighting) και still life με studio flash. Κατά το δεύτερο έτος παρακολούθησης, οι συμμετέχοντες ασχολούνται κατά βάση με τη δημιουργία ατομικών projects.
Υπεύθυνος διδασκαλίας του εργαστηρίου είναι ο Βασίλης Νίκας, ο οποίος επίσης διδάσκει στα εργαστήρια φωτογραφίας του «Φωτογραφικού 9ου» (Γκάζι, Αθήνα) και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Έκφραση» (Χαλκίδα).
Το μηνιαίο κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Η 1η συνάντηση του 1ου έτους θα γίνει την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα του «Λάιου» που είναι στο παλιό νοσοκομείο. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το εργαστήρι επικοινωνήστε στο τηλ. 6977586239.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ