Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς

Με αφορμή το θέμα που τέθηκε εκτός ημερησίας διάταξης στο χθεσινό Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων , σχετικά με την ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων του παζαριού σε ιδιώτες και επειδή παρατηρήθηκε από κάποιους μία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος του Συλλόγου Εργαζομένων , δηλώνουμε για άλλη μια φορά τα εξής:

Η θέση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς είναι κάθετη , σταθερή , μόνιμη και αδιαπραγμάτευτη: είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή παραχώρησης σε ιδιώτες-εργολάβους οποιουδήποτε τομέα των Ο.Τ.Α. Υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο Κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είμαστε σταθερά αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάθεσης των υπηρεσιών των Δήμων σε εργολάβους , η οποία , εκτός των άλλων , μπορεί να λειτουργήσει ως κερκόπορτα σε απολύσεις συναδέλφων εργαζομένων στους Δήμους.

Ως εκ τούτου , δεν επιτρέπουμε σε κανένα να προσπαθεί να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων και του Συλλόγου μας και κάθε τέτοια προσπάθεια θα μας βρει απέναντί της.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                       ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ