Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Κέρασε... σουβλάκι στο τέλος ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε στο 89` 1-0 του Πανιωνίου με τον Γιακουμάκη να είναι ο «χρυσός» σκόρερ, λίγα λεπτά μάλιστα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου με σκόρερ τον Γιακουμάκη στο 89' Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, ανέλαβε για αρκετή ώρα την κατοχή της μπάλας και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι Βοιωτοί έκαναν φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο και μερικές απ'το 20' και μετά, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρούνε δίχτυα. Ο Πανιώνιος άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι απ'το 30 και μετά. Θα μπορούσε και εκείνος να βάλει κάποιο γκολ με τον Φούντα που είχε δύο ευκαιρίες, αλλά ατύχησε. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος, πιο κινητικός και έκανε ευκαιριάρες με Κολοβό, Φούντα με Μπουμάλ. Οι “κυανέρυθροι” είχαν βάλει τον Λεβαδειακό στην περιοχή του και πίεζαν μέχρι το τέλος για να βάλουν το γκολ και να φύγουν με το διπλό απ'τη Λιβαδειά.

Στο 89' όμως επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Αφού ο Πανιώνιος δεν έβαζε γκολ, το πέτυχε ο Λεβαδειακός. Ο Σολτσέλο έστρωσε την μπάλα στον Γιακουμάκη ύστερα από σέντρα που έγινε από τα δεξιά και ο δεύτερος τελείωσε ιδανικά την φάση, σημειώνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "κυανέρυθροι" θα μπορούσαν να πάρουν το Χ στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά ο Σηφάκης απέκρουσε

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Λεβαδειακό, ο οποίος πήρε βαθμολογική ανάσα και ξεκόλλησε απ'τον πάτο της κατάταξης. Πλέον οι Βοιωτοί είναι 14οι με 5 βαθμούς. Ο Πανιώνιος παρέμεινε 11ος.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο, Σάντσες, Ορτέγκα, Κονέ, Μπορνταγκαράϊ.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας, Οικονόμου, Μπούζας.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ