Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ντου ένοπλων ληστών σε βίλα: Εκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο έμπορο καυσίμων

Η αδίστακτη συμμορία που βασανίζει τα θύματα της με ηλεκτρικό σίδερο, όπως φαίνεται, ξαναχτύπησε ! Μετά την εισβολή σε σπίτι στη Φιλοθέη, όπου σιδέρωσε τη γυναίκα γνωστού γιατρού και την παρόμοια επίθεση σε σπίτι δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες, όπου και εκεί έκαψαν τον πατέρα με σίδερο, αυτή τη φορά επιτέθηκαν στη Βούλα.

Τα μεσάνυχτα τέσσερις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με πιστόλια μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε μονοκατοικία στην οδό Καζαντζάκη και αφού έδεσαν τη γυναίκα και τα ανήλικα κορίτσια του επιχειρηματία, τον έκαψαν με σίδερο στη μέση για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου.

Τελικά αφού άρπαξαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο που περιείχε πάνω από 100.000 ευρώ, χρυσαφικά και το αυτοκίνητο του μάρκας μερσεντές έφυγαν σαν κύριοι.Ο 60χρονος έμπορος καυσίμων πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι Γεωργιανοί, μέλη της ίδιας άγριας συμμορίας που βασάνισε τα θύματα της σε Φιλοθέη και Θρακομακεδόνες πριν από λίγους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ