Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

10 συλλήψεις στη Βοιωτία για διάφορα αδικήματα


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι οκτώ (28) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, την καταπολέμηση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και της επαιτείας, και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (12/13-11-2014), από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας, της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας, Τάξης και Τροχαίας Λαμίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Άμφισσας, του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας και του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου Βοιωτίας, συνολικά είκοσι οκτώ (28) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

    Εννέα (9) αλλοδαποί (τρεις στη Λαμία, δύο στη Θήβα, δύο στη Κύμη Ευβοίας, ένας στην Ερέτρια Ευβοίας και ένας στην Άμφισσα Φωκίδας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

    Έξι (6) άτομα και συγκεκριμένα τρεις αλλοδαποί στη Λαμία, ένας ημεδαπός στη Λιβαδειά, μία ημεδαπή στη Χαλκίδα και ένας αλλοδαπός στην Ερέτρια, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

    Δύο (2) ημεδαποί (ένας στη Λαμία και ένας στην Ιστιαία Ευβοίας), για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα.

    Ημεδαπός στη Θήβα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δύο τρίφτες κάνναβης.

    Δύο (2) ημεδαπές στη Θήβα, οι οποίες κατηγορούνται, η μεν πρώτη για επαιτεία, η δε δεύτερη για εξώθηση σε επαιτεία της ανήλικης εγγονής της. Κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό.

    Τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

    Τέσσερις (4) ημεδαποί (δύο στη Λαμία και δύο στην Αλίαρτο Βοιωτίας), για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ