Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Οκτώ συλλήψεις στη Θήβα για ναρκωτικά και λαθρεμπορία

Συνελήφθη, χθες (31-10-2014) το μεσημέρι στην Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 48χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Συνελήφθησαν, χθες (31-10-2014) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στους αλλοδαπούς, βρέθηκε εντός σακιδίου που είχαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (591) γραμμαρίων.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Θήβα, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας

Κατασχέθηκαν (45) λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες (31-10-2014) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 40χρονο, βρέθηκαν εντός σακιδίου που είχε στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, σαράντα πέντε (45) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα ανωτέρω λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) υπήκοοι Βουλγαρίας στη Θήβα, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας

Κατασχέθηκαν συνολικά -953- γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού

Συνελήφθησαν, χθες (31-10-2014) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, τέσσερις (4) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 51, 49, 37 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στους αλλοδαπούς, βρέθηκαν εντός σακιδίου που είχαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (953) γραμμαρίων.

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ