Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Άλλες 10 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δέκα (10) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και Φθιώτιδας, των Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και Βοιωτίας, του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Σχηματαρίου και Μακρακώμης, συνολικά δέκα (10) άτομα, για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Πέντε (5) αλλοδαποί (δύο στη Χαλκίδα, ένας στη Λαμία, ένας στο Σχηματάρι και ένας στην Αράχωβα Βοιωτίας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Ημεδαπός στη Χαλκίδα, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα βουπρενορφίνης.
Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης, για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα.
Ημεδαπός στη Λαμία, για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση.
Δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός στη Θήβα και ένας αλλοδαπός στο Δήλεσι, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ