Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

16 συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο συνολικά δεκαέξι (16) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, Ευβοίας και Φθιώτιδας, των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, των Τμημάτων Ασφαλείας Άμφισσας και Λαμίας, καθώς και των Αστυνομικών Τμημάτων Λαμίας και Δομοκού, συνολικά δεκαέξι (16) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Τρία (3) άτομα (δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα και ένας αλλοδαπός στη Λαμία), για παράβαση νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίσθηκε δικογραφία και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Οκτώ (8) αλλοδαποί (τέσσερις στη Χαλκίδα, δύο στην Άμφισσα, ένας στη Λαμία και ένας στον Δομοκό Φθιώτιδας), οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Δύο (2) ημεδαποί (στη Λαμία και στη Λιβαδειά), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Αλλοδαπός στη Λαμία, για παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κατασχέθηκαν (93) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ( CD ’ s & DVD ’ s ).
Ημεδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.
Ημεδαπός στη Λιβαδειά, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ