Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου ΑΜΕΑ Θήβας “Αγ. Ανάργυροι” και του Λυκείου Ελληνίδων Θήβας



Στην χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ “Αγ. Ανάργυροι” Θήβας,  που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στο χώρο του συλλόγου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου.

Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη την Πρόεδρο κα Αθηνά Ράικου και τα μέλη του Συλλόγου για τη δράση τους, που αποτελεί παράδειγμα για την κοινωνία  και περίτρανη απόδειξη της θέλησης για προσφορά σε έναν πολύ σοβαρό και υψηλών απαιτήσεων τομέα, ευχόμενος Χρόνια Πολλά και η Γέννηση του Θεανθρώπου να δώσει σε όλους υγεία, δύναμη και πίστη για να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες.

Τα παιδιά στην εκδήλωση παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τόσο το βιωματικό παραμύθι με τίτλο “Γουτού Γουπατού” με την ψυχολόγο κα Ιωάννα Τριπερίνα όσο και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία της μουσικού κας Ρούλας Γιόκα.

Ο Δήμος Θηβαίων, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και έμπρακτης συμπαράστασης στο έργο του Κέντρου, προσέφερε υλικά για χειροτεχνίες για τα παιδιά.

Επίσης τα παιδιά του Κέντρου συμμετείχαν τραγουδιστικά στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδικών χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Θήβας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στο ΣΦΕ, με μεγάλη επιτυχία. Οι παιδικές χορευτικές ομάδες του Λυκείου με τον χοροδιδάσκαλό τους Νίκο Βουνάτσο καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, χορεύοντας παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα προβαλλόταν οπτικό υλικό από τα διάφορα έθιμα της χώρας μας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ