Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Συλλήψεις στη Λιβαδειά για κατοχή ναρκωτικών

   Συνελήφθη 28χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Λιβαδειά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, για πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (27-12-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, για πλαστογραφία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθησαν, χθες (27-12-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στους κατηγορουμένους, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ