Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Συλλήψεις σε Λιβαδειά και Σχηματάρι για ναρκωτικά

Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός στην Λιβαδειά, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -53,6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (13-01-2015) το βράδυ στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 23χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (53,6) γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά, στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (13-01-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 36χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ