Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τρεις συλλήψεις απο την Ασφάλεια Θηβών για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά , συνελήφθησαν χθες (16-01-2015) σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνολικά τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 37, 31 και 22 ετών αντίστοιχα , οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών (κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση).

Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 37χρονο, χθες το απόγευμα στο Σχηματάρι, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (10,3) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 31χρονο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες το βράδυ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θήβας, αμέσως μετά την αποβίβασή του από αμαξοστοιχία και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης (άκοπη σε μορφή βράχου), μεικτού βάρους (5,5) γραμμαρίων, καθώς και (17) δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 22χρονο, χθες το βράδυ στη Θήβα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ