Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

"Ευχαριστώ" απο τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Συνάδελφοι και φίλοι του Ε.Σ.Λιβαδειάς,



Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας τιμήσατε στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10-1-2015. Στην γιορτή αυτή του Λιβαδείτικου Εμπορίου η καθολική συμμετοχή όλων σας σε μια εποχή με έντονη κοινωνική οικονομική και επιχειρηματική αστάθεια είναι ένα ευοίωνο σημάδι για την σύνταξη όλων μας σε κοινούς αγώνες για την βελτίωση των συνθηκών του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
    Θεωρούμε δεδομένο ότι όλες οι δράσεις του Δ.Σ. δεν θα είχαν επιτυχία εάν δεν στηριζόμαστε στην καθημερινή επαφή και ανταλλαγή ιδεών και αποφάσεων με όλα τα μέλη μας.
    Δράττοντας την ευκαιρία για την αποστολή ευχαριστηρίων προς όλους ,δεν μπορούμε να μην ζητήσουμε συγνώμη και ελαφρυντικά για τις τυχών παραλήψεις και λάθη. Η μη επίσκεψή μας σε πολλούς συναδέλφους για την παραλαβή δώρων ή πώληση προσκλήσεων έχει να κάνει με την μη διάθεση επιβάρυνσης των ήδη βεβαρημένων οικονομικών όλων μας.
Τέλος ελπίσουμε με την έλευση του καινούργιου χρόνου και με πίστη για καλύτερες μέρες για την τοπική επιχειρηματική κοινότητα να κατορθώσουμε να επαναφέρουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σε εμάς και τις οικογένειες μας.
    Ως Δ.Σ. πιστοί στις αρχές για αλληλεγγύη, συμμετοχή και συναδελφικότητα και βασικό άξονα των δράσεων μας ότι « ζούμε, ψωνίζουμε, διασκεδάζουμε στο τόπο μας » θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το σύνολο των συνάδελφων για ένα καλύτερο αύριο.
   
Χρόνια πολλά, Καλή και Δημιουργική Χρονιά.



Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ