Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Ρομά οι δράστες των κλοπών στην Αλίαρτο

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία 43χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε το Φεβρουάριο του έτους 2013 στην Αλίαρτο Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 26χρονου ημεδαπού ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα πρωινές ώρες της 07-02-2013, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε μεταξύ άλλων από την ανωτέρω οικία, διάφορα χρυσά κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Εξιχνιάσθηκε κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, από οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ROMA , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, που διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αλίαρτο Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ημεδαπών ROMA , ηλικίας 37 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα πρωινές ώρες της 16-11-2014, οι δύο κατηγορούμενοι αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από την οικία του ηλικιωμένου, το χρηματικό ποσό των (4.300) ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ