Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Για έκτη μέρα κεντρικοί δρόμοι κλειστοί λόγω χιονιά στη περιοχή μας

 Το μέγεθος της εισβολής του χιονιά βρήκε απροετοίμαστο τον κρατικό μηχανισμό, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προέκυπταν στα χωριά και τα οδικά δίκτυα της περιοχής μας.
  Όλοι μας κάναμε υπομονή και δείξαμε κατανόηση τις πρώτες ημέρες σε αστοχίες, καθυστερήσεις, απροετοίμαστους μηχανισμούς με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία στις βασικές ανάγκες των πολιτών.
 Σήμερα όμως διανύουμε την έκτη ημέρα απο την έναρξη της κακοκαιρίας οι συνθήκες βελτιώθηκαν αποκομήσαμε εμπειρία αλλά η ανυπαρξία των υπευθύνων παραμένει. Όπως βλέπουμε  οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους ........ κεντρικός δρόμος που συνδέει τα χωριά Ξηρονομή,Δομβραίνα,Θίσβη,Πρόδρομος και τις παραλίες Σαράντι ,Αλυκή με Αλίαρτο,Λιβαδειά μέσω Νεοχωρίου και Άσκρης παραμένει κλειστός, (οι δρόμοι ανήκουν στην Π.Ε.Βοιωτίας)σε δυο σημεία,με αποτέλεσμα οι οδηγοί να ταλαπωρούνται και να διανύουν πέντε χιλιόμετρα επιπλέον για να φθάσουν στο προορισμό τους.Ασθενοφόρο σήμερα πήγαινε για Δομβραίνα και πριν φτάσει στο κανάλι του Μόρνου  συνάντησε κλειστό δρόμο απο χιόνια,  η μόνη λύση ήταν η επιστροφή με ότι αυτό συνεπάγεται.Ασυνεννοησία  το λες αδιαφορία,ότι και νάναι οι πολίτες τελικά περιμένουν η να βρέξει η να βγει ο ηλιος για να λυθούν τα προβλήματά τους.


Ο δρόμος Νεοχωρίου Άσκρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ