Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ «ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!! »

 «ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!!! »

 ‘Δηλώσεις πολιτικάντηδων που θέλουν να μας κυβερνήσουν και να διοικήσουν τη πόλη της Θήβας.’

Δεν αναφέρομαι στον απλό πολίτη- συντοπίτη  αλλά και κείνους που ανάλογα τη περίσταση αλλάζουν χρώμα, στάση και πρακτικές για την καρεκλίτσα και σήμερα ρίχνουν δίχτυα αλληθωρίζοντας αριστερά. Αναφέρομαι σε κείνους οι οποίοι ζητούν τη ψήφος μας με κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο και πρακτική.
Το ερώτημα, βέβαια, είναι πως τη μία μέρα υπάρχει υποψηφιότητα με πολιτικό σχηματισμό και την επόμενη δηλώνουμε ότι παραμένουμε κομματικά ανένταχτοι. Πώς είναι δυνατόν από τη μια να στέλνουμε φυλλάδια με τα  προεκλογικά σποτ του κόμματος  και ψηφοδέλτια σε όλη τη Βοιωτία και τη επόμενη να δηλώνουμε ότι είμαστε δίχως κομματική ταυτότητα;
Απορώ: εάν είχε εκλεγεί θα είχαμε τη ίδια δήλωση;
Θεωρώ ότι όλη αυτή η στάση δείχνει πρώτον πολιτική ανωριμότητα και δεύτερον κοροϊδία στο Βοιωτικό λαό για αρπαγή της ψήφου μας σε διάφορες εκλογικές διαδικασίες.
Παρακάτω παραθέτουμε αποσπάσματα δηλώσεων (για οικονομία χώρου και χρόνου)  που αντανακλούν στο ύφος και το ήθος των εν λόγω πολιτικάντηδων:

Χαμαιλέων
“Μικρό ερπετοειδές το χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι αλλάζει χρώματα και με τον τρόπο αυτό προσαρμόζεται σε διαφορετικό περιβάλλον κάθε φορά. Τρέφεται με έντομα τα οποία πιάνει με τη μακριά και κολλώδη γλώσσα του.’’



 Αρκτική αλεπού
 Είναι περιζήτητη για το δέρμα της, που το χειμώνα είναι άσπρο για να μην διακρίνεται εύκολα από την λεία ή τους εχθρούς της ανάμεσα στο χιόνι και το καλοκαίρι γίνεται καφετί.


 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ 22/05/2014

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρόμοια χαρακτηριστικά εμφανίζουν και «ανθρωποειδή», τα οποία κινούνται με πολύ μεγάλη ευκολία από τον ένα πολιτικό χώρο στον άλλο κατά την διάρκεια των εκλογικών αναμετρήσεων. Αναφερόμαστε σε κάποιους ιδιαίτερους τύπους, γνωστούς πια σε όλους μας, που με περισσό θράσος «ενδύονται» κάθε φορά διαφορετικό «ιδεολογικό μανδύα», επιδιώκοντας αποκλειστικά και μόνο το ίδιον όφελος και την προσωπική βόλεψη – θέση στην περιφέρεια, στα Βουλευτικά έδρανα, Δημοτικός Σύμβουλος, ότι κάτσει δηλαδή. Μέχρι αυτό το σημείο βεβαίως θα μπορούσε να πει κανείς, ότι το κακό είναι μικρό και ανάξιο λόγου. Όταν όμως ο «τυπάκος» αυτός προσπαθεί κάθε φορά να γίνεται και τιμητής του χώρου, στον οποίο στεγάζεται προσωρινά, τότε προκαλεί και εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης.
ΠΗΓΗ http://exeisminima.gr/blog
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ 07/01/2015
Με αίσθημα ευθύνης και επίγνωση της δύσκολης πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης που βιώνουμε ,σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ως υποψήφιος με «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».
Η  επιλογή μου να συστρατευτώ με μια νέα ελπιδοφόρα πολιτική κίνηση, όπως «ΤΟ  ΠΟΤΑΜΙ», έχει να κάνει με την πεποίθησή μου ότι τα  κατεστημένα πολιτικά κόμματα έχουν ακέραιες τις ευθύνες για την  δεινή σημερινή κατάσταση, τόσο της χώρας όσο και του λαού.
ΠΗΓΗ http://exeisminima.gr/blog
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ 31/01/2015
Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο με “Το ποτάμι” σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει κομματική ένταξη και πολύ περισσότερο ιδεολογική ταύτιση με όλους όσους συμμετείχαν στην κοινή αυτή προσπάθεια.
ΠΗΓΗ http://exeisminima.gr/blog
Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν.

Αιδώς αχρείε !!!!!!!!!

ΘΑΝΑΣΗΣ  ΤΣΑΚΩΝΑΣ
ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ