Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έπεσε με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο αστυνομικού, τον σκότωσε και διέφυγε

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του σωματώδη υπαίτιου με το ξυρισμένο κεφάλι, για το τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Κοσμά. Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του που μόλις επέστρεφε στο σπίτι του από την Υπηρεσία του

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Τροχαία Καλλιθέας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Κοσμά στη Γλυφάδα και έφτασε στο σημείο να ανοίξει την πόρτα του ασθενοφόρου που τον μετέφερε σε νοσοκομείο και να διαφύγει τρέχοντας.

Όλα συνέβησαν στις 6 τα ξημερώματα, στη Λ. Ποσειδώνος και στο ρεύμα  προς Γλυφάδα, όταν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 35χρονος άντρας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τα στοιχεία του οποίου είναι ήδη γνωστά στις Αρχές, προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη στην πίσω πλευρά ενός προπορευόμενου αυτοκινήτου.

Το προπορευόμενο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 49χρονος αστυνομικός, σύζυγος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος μόλις γυρνούσε από την Σχολή Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στο Ελληνικό, όπου υπηρετούσε, με κατεύθυνση το σπίτι του στην Ανάβυσσο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και τα δύο αυτοκίνητα εξετράπησαν την πορεία τους και ανετράπησαν, ενώ το αυτοκίνητο του άτυχου αστυνομικού κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε 150 μέτρα μακριά και προσέκρουσε ανάποδα, πάνω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου αστυνομικού.

Ο 35χρονος άντρας προσποιήθηκε τον τραυματία και όταν έφτασε ασθενοφόρο παρελήφθη από τους τραυματιοφορείς με προορισμό τον Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματά.

Στη διαδρομή, ο σωματώδης άντρας με το ξυρισμένο κεφάλι ενημερώθηκε πως στο Νοσοκομείο θα υποβαλλόταν σε αλκοτέστ και ένα φανάρι πριν το Νοσοκομείο, βρήκε ευκαιρία, τράβηξε μία κλωτσιά στην πόρτα του ασθενοφόρου και άρχισε να τρέχει μέσα στην Λ. Μεσογείων, μέχρι που εξαφανίστηκε.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι άντρες της Τροχαίας Καλλιθέας έχουν θέσει σε προτεραιότητα τον εντοπισμό του συγκεκριμένου άντρα, ο οποίος μάλλον γυρνούσε από διασκέδαση, στο σπίτι του στη Γλυφάδα όπου διαμένει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρα από μαρτυρίες, η Τροχαία Καλλιθέας έχει στη διάθεσή της και το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή του δυστυχήματος, όσο και ο ...βαθμός υπαιτιότητας του 35χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ