Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Γαϊτανάκι Λιβαδειάς:Εκεί που μας χρωστούσαν μας 'φαγαν και το βόδι

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες που στάθηκαν δίπλα μας για μια ακόμη φορά στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος μας για 25η συνεχή χρονιά έχοντας γράψει την δική του ιστορία στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.
Η πολύχρονη εθελοντική μας προσφορά μας έχει χαρίσει την αρετή της αυτοκριτικής την οποία κάνουμε μετά από κάθε ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.
Δυστυχώς για πρώτη φορά το επαναλαμβάνουμε και το δελτίο τύπου η Δημοτική Αρχή ήταν απούσα και καμία προσπάθεια δεν έγινε από πλευράς της να αγκαλιάσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις η έστω να βοηθήσει σε κάποια πρακτικά θέματα όπως πχ.το κρέμασμα των πανό (είχε χαλάσει το ανυψωτικό μηχάνημα του Δήμου).
Ενώ μας είχε υποσχεθεί η ίδια η Δήμαρχος σε κατ'ιδίαν ραντεβού ότι θα πάμε από κοινού για χορηγούς αλλά και στα σχολεία ουδέποτε ήρθε σε επαφή μαζί μας.
Όσον αφορά τη μικροφωνική κάλυψη δεν έφερε στο σύλλογο καμιά μειοδοτική προσφορά όπως αναφέρθηκε στο Δελτίο τύπου του Δήμου Λεβαδέων-ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ-αλλά επέβαλε κάποια η οποία ήταν πολύ πιο ακριβή από αυτή την οποία βρήκε ο σύλλογος και πραγματοποιήθηκε η παρέλαση.
Εδώ λοιπόν ταιριάζει<< Εκεί που μας χρωστούσαν μας 'φαγαν και το βόδι>>
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να τα αναφέρουμε όλα αυτά για να γνωρίζουν και οι συμπολίτες μας γιατί δεν πήγαν όλα όπως τα θέλαμε.Δεν μας φταίει ο κακός καιρός αλλά η παραπληροφόρηση και η μη διαφήμιση των εκδηλώσεων από πλευράς Δήμου.
Επειδή ο εθελοντισμός και η προσφορά στην πόλη είναι καθήκον και επιτακτική ανάγκη για τους καιρούς που διανύουμε και για να πάμε την πρωτεύουσα του νομού ένα βήμα πιο πέρα ελπίζουμε από δω και μπρος σε μια αγαστή συνεργασία όπως έκαναν και οι προηγούμενες 4 δημοτικές αρχές και οι 4 διαφορετικοί Δήμαρχοι.
Δεν έχει το δικαίωμα κανένας να απαξιώνει και να προσβάλει των εθελοντισμό και την προσπάθεια ενός συλλόγου με 25 χρόνια διαρκούς προσφοράς αντίθετα πρέπει να <<εκμεταλλεύεται έξυπνα και σωστά>>το μεράκι αυτών των ανθρώπων....γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσουμε.
Και εν τέλει πρώτα η πόλη μας και μετά οι όμορες πόλεις

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ