Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Ιωάννινα -Κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή


Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός.

Ο θείος του φοιτητή που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε σε ρεπόρτερ του Mega ότι η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής ανήκει στον άτυχο ανιψιό του.

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που είναι κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα αλλά και στη Γαλακτοκομική Σχολή στην οποία φοιτούσε ο 20χρονος από το Ρέθυμνο.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου και ακολούθησε τεράστια κινητοποίηση, χωρίς όμως να αποδώσει καρπούς. Η σορός εντοπίστηκε περίπου στις 8 το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή. Ο κάτοικος της περιοχής που την εντόπισε ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης και εξετάζεται αν ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα του βρέθηκε ένα μαχαίρι.


ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ epirusgate
Με την παρουσία του καθηγητή ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι έρευνες στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα του νεαρού Β.Γιακουμάκη.Το πτώμα  βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, έχει τη μπλούζα που φορούσε νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε.Από τα πρώτα σοιχεία της έρευνας έγινε γνωστό, ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, αν και δίπλα στο πτώμα όπως σας είπαμε βρέθηκε ένα μαχαίρι. Το πτώμα βρήκε ένας βοσκός που περνά καθημερινά από το σημείο που βρίσκεται ανάμεσα από τον ιχθυογενετικό σταθμό και το γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων. Κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και...
ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσουκάλης βρίσκονται στο σημείο και καταγράφουν και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να φωτίσει κάποια πτυχή σχετικά με την ταυτοποίηση του πτώματος και τις συνθήκς που αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ευλογημενο μου παιδακι καλο παραδεισο...Ο Μεγαλοδυναμος,η Παναγια και ολοι οι Αγιοι ας αναπαυσουν την πονεμενη σου ψυχουλα!!!Αμην...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ψυχούλα σου να βρει γαλήνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν τον σκοτωσαν... να μη βρουν ποτε ηρεμια οσο θα υπαρχουν αναμεσα μας δυστυχως ! ! !
    τους ευχομαι τα χειροτερα ! ! ! ολοψυχα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψυχή μου όμορφη πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι κ να ευχηθούμε όλοι να μην υπάρξει άλλο θύμα bullying... Καλό ταξίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ