Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τρίποντο-ανάσα για τον Λεβαδειακό



Στην πρώτη του εμφάνιση με τον Λεβαδειακό ο Μεξικανός πέτυχε γκολ στο 3-1 των Βοιωτών στα Περιβόλια, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν νίκη-χρυσάφι στη μάχη της παραμονής!

Ο Άλαν Πουλίδο λοιπόν, που αγωνίστηκε ως επί το πλείστον στα αριστερά, πέτυχε στο 55` το 1-2, με τον Μάντζιο στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 1-3. Οι Χανιώτες είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να προηγηθούν, δέχτηκαν ένα "κρύο" γκολ από τον Τομάς, αλλά πάνω που ισοφάρισαν με τον Τετέ, ήρθε το 1-2 από τον Πουλίδο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, όμως τελικά ήρθε και το 1-3 στις καθυστερήσεις, σε μια ήττα που κρατά σε.. περιπέτειες τον Πλατανιά, ενώ οι Βοιωτοί πήγαν στους 25 και συνεχίζουν τον δύσκολο αγώνα για την παραμονή.

Γκολ Τομάς, ήρωας Σηφάκης!

Καλύτερα μπήκαν οι Βοιωτοί στα Περιβόλια, κυκλοφορώντας καλύτερα την μπάλα και τον Μάντζιο στο 9` να αστοχεί με το κεφάλι, ενώ στο 2` ορθά δεν είχε μετρήσει ως οφσάιντ το γκολ του Γιακουμάκη. Οι Χανιώτες πάντως πλησίασαν πολύ κοντά στο 1-0 στο 12`, όταν ο Γκαβιλάν "χόρεψε" τον Πελέ στα αριστερά, σούταρε και ο Σηφάκης απέκρουσε εξ επαφής! Ο Πλατανιάς φάνηκε να ισορροπεί, όμως ο Λεβαδειακός ήταν "φωτιά" στην κόντρα, όπως φάνηκε και στη φάση του 23` όταν ο Ιτούα έβαλε την κόντρα στον Μάντζιο που ήταν τετ-α-τετ... Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 36` ο Γκαβιλάν με υπέροχη ατομική προσπάθεια σούταρε μόλις άουτ!

Κόντρα στη ροή του ματς, στο 42` από εκτέλεση κόρνερ ο Τομάς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην πλάτη του Ολιμπά και κατέληξε στα δίχτυα! Ο Μιλούνοβιτς με φάουλ πήγε να απαντήσει στο 44`, αλλά ο ψύχραιμος Σηφάκης έδιωξε σε κόρνερ, με το ημίχρονο να λήγει 0-1!

"Σεφτέ" ο Πουλίδο και νίκη!

Πάνω που στο 49` ο Μάντζιος πήγε για το 0-2, με τον Ολιμπά να αποκρούει το σουτ του στην κλειστή γωνία, ο Τετέ στο 52` ισοφάρισε με εξ επαφής κεφαλιά από κόρνερ του εξαιρετικού Γκαβιλάν! Η χαρά για τους Χανιώτες δεν κράτησε πολύ όμως, αφού στο 55` ο... πολυσυζητημένος Πουλίδο απέφυγε ωραία δυο παίκτες του Πλατανιά στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-2! Ο Χριστόπουλος έκανε μαζεμένες δυο αλλαγές (Μπανανά, Ζιλβάν), με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν με Ζιλβάν, Τόρες πλέον στην επίθεση.

Ο νεοεισελθών Ισπανός στο 73` έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-2! Ο Πλατανιάς έπαιζε πλέον στο μισό γήπεδο τον οπισθοχωρημένο Λεβαδειακό, πλην όμως το έκανε μόνο με σέντρες. Ο Μάγκας στο 82` με φοβερό σουτ λίγο έλλειψε να κάνει το 1-3, ενώ πάλι ο Τόρες στο 86` δεν μπόρεσε με το κεφάλι να βρει στόχο. Το ματς ήταν τελείως ανοιχτό στο τέλος, με τον Λεβαδειακό στο τέλος να πανηγυρίζει μια μεγάλης σημασίας νίκη, την οποία έκανε μεγαλύτερη ο Μάντζιος στο 90+3` για το τελικό 1-3!

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Ζαραδούκας, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Αγκιλέρα, Τετέ, Μαχαμάτ (60' Μπανανά), Γκαβιλάν, Κάσιο (71' Τόρες), Μιλούνοβιτς (60' Ζιλβάν), Γιακουμάκης.
Λεβαδειακός (Γιάννης Μάντζιος): Σηφάκης, Τόμας, Πίντερ, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πελέ, Μπουσταμάντε, Στάθης, Γιακουμάκης (74' Μάγκας), Πουλίδο (94'Μρντάκοβιτς), Μάντζιος.

Γκολ: 52' Τετέ / 42' Τομάς, 55' Πουλίδο, 96' Μάντζιος

Κάρτες: 41' Μιλούνοβιτς, 53' Τομάς, 67' Κώτσιος, 73' Πίντερ, 75' Μάγκας
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ