Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Άλλες 13 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκατρία (13) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τη σύλληψη φυγόποινων, τη πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Β’, Γ’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, Εύβοιας & Φωκίδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών και Χαλκίδας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης Φθιώτιδας, συνολικά δεκατρία (13) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

•    Τρεις (3) ημεδαποί στη Λιβαδειά, στη Χαλκίδα και στην Ιστιαία Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.
•    Αλλοδαπός στα Σκούρτα Βοιωτίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, περί Τελωνειακού Κώδικα και περί αλλοδαπών. Κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι και (115) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
•    Ημεδαπός στη Θήβα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
•    Πέντε (5) αλλοδαποί σε περιοχές της Εύβοιας και στην Άμφισσα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
•    Τρία (3) άτομα (δύο αλλοδαποί στα Ν. Στύρα Ευβοίας και ένας ημεδαπός στην Αταλάντη), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επιπλέον, ο ένας αλλοδαπός στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ