Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΕΙΧΟΣ ENANTIA ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ



Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών – μαθητών και μαθητριών του Δήμου μας- που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, για συγκέντρωση τροφίμων, συνέβαλε ουσιαστικά στην προσπάθειά μας να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

Το μήνυμα ελπίδας, αγάπης, προσφοράς και αισιοδοξίας μετουσιώθηκε σε ύλη. Τα παιδιά απέδειξαν περίτρανα για μια ακόμη φορά,  ότι ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας, δείχνοντας ότι πρώτα και πάνω απ΄ όλα είμαστε άνθρωποι.

Συγκεντρώθηκε  μεγάλος όγκος τροφίμων μακράς διάρκειας και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Όλες οι σακούλες με τα τρόφιμα και τα άλλα είδη που συγκεντρώθηκαν στα σχολεία μεταφέρθηκαν με ευθύνη του Δήμου στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου,όπου και διανέμονται στους συμπολίτες μας  δίνοντάς τους, σε ένα βαθμό, τη δυνατότητα να γιορτάσουν το Πάσχα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά, τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και  όλους  όσοι  ευαισθητοποιήθηκαν  και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ